Over Ons

Michèle van den Bouwhuijsen

Michèle van den Bouwhuijsen

Auteur, uitgever

Michèle organiseerde als eventmanager jarenlang bruiloften en andere evenementen. Hierdoor weet zij precies wat er nodig is om zo’n bijzondere dag te organiseren. Tijdens haar werk voor een grote trouwwebsite ontmoette ze veel bruidsparen die haar adviezen goed konden gebruiken. Deze ervaring inspireerde haar tot het samenstellen van deze handige weddingplanner, speciaal voor alle bruidsparen die graag zelf hun bruiloft willen organiseren, maar daarbij wél een beetje hulp kunnen gebruiken.

Mirte Redan is grafisch ontwerper en illustrator. Mirte werkt niet alleen op papier, maar maakt ook mooie raam- of muurtekeningen. Ze maakt mooie, lieve en grappige ansichtkaarten, die je in haar eigen webshop kunt bestellen. Daarnaast werkt ze ook in opdracht aan unieke geboortekaartjes en trouwkaarten. Haar stijl is zowel strak als sierlijk, maar ook lief en romantisch. Voor het boek Trouwen doe je zo! ontwierp Mirte tientallen prachtige illustraties met strakke lijnen en vrolijke kleuren. Neem eens een kijkje op haar eigen website: www.lettersandlines.nl 

Mirte Redan

Mirte Redan

Illustrator

Waarom Trouwen doe je zo?

Hoe organiseer je de mooiste dag van je leven?  Een bruiloft begint met een aanzoek, de wens om als partners officieel vast te leggen dat jullie samen zijn: in voor- en tegenspoed. De organisatie van zo’n dag kan behoorlijk overweldigend zijn. Er zijn zo veel leuke mogelijkheden als het gaat over trouwen. Talloze locaties, eindeloze keuzes, soms zie je door de bomen het bos niet meer. En omdat het gaat over “de mooiste dag van je leven” zijn die keuzes echt niet makkelijk.

Als wedding- en eventplanner heb ik veel bruidsparen mogen helpen bij de organisatie van hun bruiloft. Het is een enorme eer om een steentje bij te dragen aan zo’n bijzondere dag en ik wilde graag mijn praktische kennis van de organisatie van een bruiloft met nog veel meer mensen delen. Omdat er al zoveel mooie trouwfoto’s zijn wilde ik in dit boek iets anders: illustraties. Gelukkig kwam Mirte op mijn pad en verzorgde zij de mooiste illustraties die het boek compleet maakten.

240 pagina’s

Het boek Trouwen doe je zo bevat 240 pagina’s vol trouwinspiratie en tips & tricks van professionals.

Genieten

Met dit handige 10-stappenplan ben je optimaal voorbereid op je afspraken en geniet je van alle voorpret!

Budget

Houd in de planner gemakkelijk al je afspraken, contacten en je budgetplanning bij!

Ideaal cadeau

Trouwen doe je zo! is de ultieme weddingplanner voor de relaxte bride-to-be. Geef hem cadeau aan je dochter, zus of beste vriendin.

Enthousiast geworden?